Usluge

Tečajevi

U današnjem je svijetu imperativ poznavanje bar jednog stranog jezika.
Postani i ti jedan od naših zadovoljnih polaznika te upiši tečaj engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika.

Grupni tečajevi

Želiš naučiti strani jezik i pritom se dobro zabaviti, u ugodnom društvu i ambijentu? Za tebe je naš grupni tečaj. Fiksni termini nastave u poslijepodnevnom terminu, dva puta tjedno, pružit će ti kontinuitet u učenju te pomoći u učinkovitom ovladavanju jezičnim gradivom.

Konverzacijski tečajevi

Želiš unaprijediti komunikaciju na stranom jeziku? Često se nađeš u situaciji da razumiješ sugovornika, ali se ustručavaš odgovoriti I sudjelovati u razgovoru. Želiš postati ‘fluentan’ govornik stranog jezika u formalnim i neformalnim situacijama? Konverzacijski je tečaj pravi odabir za tebe.

Napomena: za ovaj je tečaj potrebno predznanje stranog jezika. Održava se od razine B1 na više.

Individualni tečajevi

Zbog velike količine obaveza i užurbanog radnog ritma, ne možeš se prilagoditi fiksnim terminima nastave te želiš individualiziran pristup svojim potrebama?! Za tebe je naš individualni tečaj, skrojen po tvojoj mjeri.

Usluge

Prijevodi

U kvalitetan prijevod treba uložiti vrijeme, trud i znanje. Prepusti svoj prijevod našem stručnom timu, jer naši su prevoditelji diplomirani germanisti i anglisti s višegodišnjim iskustvom.

U ponudi su neovjereni prijevodi, tj. prijevodi za koji nije potrebna ovjera sudskog tumača te prijevodi ovjereni od strane sudskog tumača.

OVJERENI PRIJEVODI

Ovjereni su prijevodi izvršeni od strane sudskog tumača koji je imenovan, ovlašten od strane nadležnog Županijskog – Trgovačkog suda. To je prijevod za čiju istovjetnost s izvornikom sudski tumač jamči svojim potpisom I pečatom.

Različiti prevoditelji nude različite cijene prijevoda, no svima im je zajedničko da se cijena prijevoda određuje po količini kartica teksta. Karticu teksta možete izračunati tako da otvorite svoj tekst u Microsoft Wordu te u donjem lijevom kutu kliknete na ‘riječi’. Otvorit će vam se prozor za brojanje riječi/ word count. Kada podijelite broj znakova s razmacima (characters with spaces) s 1500, dobit ćete broj kartica teksta na osnovu kojeg se računa cijena Vašeg prijevoda.

Na cijenu utječe i sama tematika/ stručnost teksta te žurnost, tj. vremenski rok za prijevod.

Trebate besplatnu ponudu za prijevod vašeg teksta s ili na strani jezik? Kontaktirajte nas

Usluge

Pripreme za maturu

Bliže se upisi, a jedino što te dijeli od upisa na željeni fakultet je znanje stranog jezika, tj. polaganje državne mature? Upiši pripreme u Fluenti te se uz naše stručno vodstvo pripremi za A i B razinu. Pripreme se odvijaju kontinuirano, na individualnoj ili grupnoj bazi, za obje razine, a u cijenu priprema uključen je i priručnik te sav radni materijal.

Usluge

PODUKE ZA OSNOVNOŠKOLSKI I SREDNJOŠKOLSKI UZRAST

Muči li se i tvoj školarac s gradivom stranih jezika? Želiš da postiže bolji uspjeh ili bude sigurniji u svoje znanje? Fluenta ima rješenje za tebe. U ponudi imamo pakete od 10 i/ili 20 školskih sati individualnih i/ili poluindividualnih poduka kroz koje se gradivo s učenicima sistematizirano obrađuje i ponavlja. Nastavu prilagođavamo individualnim potrebama učenika, a u cijenu su uključeni i udžbenik i radni materijal. Termini izvođenja nastave nisu fiksni te se prilagođavaju rasporedu učenika.